Galev

June 3, 2009

Дали Пламен Галев е престъпник – не мога да кажа. Защото не мога да докажа. Както не могат да докажат всичките журналисти, прокурори и всякакви хора, които говорят против него (и Ангел Христов). При  всички положения е невинен до доказване на противното. Смятам обаче, че не трябва да се кандидатира за депутат.

Не за друго, а защото в интервю за Мартин Карбовски казва следното относно Владимир Кузов:

“Независимо от всичко не може депутата Кузов да е в тая комисия. Сега, дали е такъв, дали не е такъв… [журналист: това го повтарям вече три месецa] … а така. Ама разбира те ли… И  в един момент, представяте ли си, че тоя случаен тип дето е попаднал вътре, депутат, той ще слуша кой е такъв, кой е друг, кой…”

С което той самия заявява, че хора с опетнена репутация, макар и без нищо доказано (по времето на интервюто Кузов все още беше без присъда) не трябва да са депутати (макар и в случая да говори конкретно за комисията по вътрешна сигурност). От чисто морална гледна точка. Та изхождайки от точно тази точка, сега той макар и да е само арестант, а не доказан престъпник и затворник също не трябва да се кандидатира.

Уви, вече го направи и сам си противоречи. А това само по себе си говори много.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: