10.02.2008

February 10, 2008

Бях на семинарче за обучение в чужбина в София този уикенд. Макар че не бях особено заинтересован от тези възможности покрай две съученички се озовах в “Хилтън”. Видях адски много млади хора, желаещи да напуснат страната, при това имаме предвид че аз видях съвсем мъничка част от потока, да не говорим, че във Варна е имало същия семинар. Хиляди са. Колко от тях в действителност ще се махнат е друга тема, разбира се, но както и в други ситуации – ентусиазмът е важен. Тъжно, но и аз се превърнах в един такъв човек. В момента мисля за Дания, да видим как ще се развият нещата. Само като идея е, едва ли ще се получи, но звучи доста примамливо. И адски трудно.

***

Тази сутрин бях на олимпиада по английски език. Не съм сигурен как се справих, но от МОН са пуснали малоумни теми за есе. Едната беше “Пазаруваме неща, които не ни трябват, а просто искаме”, а другата “Купон без музика не е никакъв купон” (перифразирам). Есе == разсъждения. Как се разсъждава над подобни глупости?!

***

Случват ми се толкова много неща, ту хубави, ту лоши, ту едно по едно, ту много на един ден, че направо се замайвам. Много ми е динамично напоследък… Да видим как и кога ще приключат някои неща и кога ще се поуспокоя.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: