SupportTheCommons

November 18, 2007

Напомням, че кампанията за набиране на средства за Creative Commons все още продължава и ще продължи до 31 декември като крайната цел е да се съберат $500 000.

Поводът е изненадата след като забелязах че на картата на дарителите (в горната част на заглавната страница на сайта), на територията на България има само едно кламерче забодено в Горна Оряховица. Което ще рече, че от цялата страна само аз съм дарил на фондацията. Може и картата да е неточна, надявам се да е така…

И все пак – даренията вече стават съвсем лесно след като си имаме и PayPal… Възползвайте се и дарете според възможностите си. Така хем моето кламерче няма да стои самотно, хем ще подпомогнете Creative Commons – организацията на която дължим толкова много.

Support The Commons!

Advertisements

2 Responses to “SupportTheCommons”

  1. oggin Says:

    странно :-( и аз дарих (Transaction #: 2U2685358V788282J), а няма маркерче … може би се появява със закъснение след няколко дни? в края на краищата не сме за едното маркерче, а за идеята ! btw много се радвам че си се сетил да подсетиш хората …

  2. luchko Says:

    Явно просто картата е неточна.
    Разбира се, че не маркерчето е от значение. Просто се изненадах че сочи единствено мен (няма към кой друг в Горна Оряховица просто ;-)) като дарител, предвид колко хора използват договорите в България и че дори си имаме български блог на CC.
    Между другото, вече се вижда, че някой е дарил от София. Или си ти или от тази публикация има ефект :-)


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: