Ъ… елит?

July 27, 2007

Някой ще ми обясни ли какво значи “елитен блогър”?

Това са пълни глупости. Грънчаров се държи като емо-тийнейджър (“елита не ме обича, елита не ме иска, всички ме отблъскват или игнорират и каквото и да направя, та даже и да ида в bTV – те пак са недоволни”) и хората му се връзват… Игнорирането е едно готино действие понякога (да, съзнавам че в момента самият аз не го игнорирам, но ще веднага след тази публикация).

Както би казал един познат: какъв елит, к’ви пет лева?

Advertisements

3 Responses to “Ъ… елит?”

 1. yovko Says:

  Незнайно защо това понятие взе да се разхожда тези дни из БГ блогосферата? Елит няма дори сред политиците – камо ли сред блогърите… Не знам защо и толкова хора се опитват да разглеждат блогърите като някаква клика или племе. Блогърите са точно толкова различни колкото всички хора наоколо и не може да има общ знаменател…

  Поне аз така мисля…

 2. luchko Says:

  Именно. Аз днес си мислех…
  Ако “елитен блогър” означава четен блогър, то ти несъмнено си най-елитния – спор няма, най-четен си сред родните блогъри. Но това е не защото си по-специален по някакъв показател или по-богат или по-известен, това е защото пишеш по толкова много теми – от кулинария до Linux системи, от политика до астрология. И съответно много хора от различни сфери те четат, било то редовно, от време на време или еднократно, намирайки си нещо интересно посредством Google.
  Значи висока посещаемост != “елит”. Тогава какво друго би могло да бъде като показател за “елитарност”?
  Наистина, това са пълни дивотии и хората трябва да си ги избият от главите. Най-малкото защото в онова другото, реалното общество “елит” наричат хора като Азис, Евгени Минчев, няколко малоумни футболиста и фолк певиците (първия минава за такава май)…

 3. tonitochev Says:

  Бе тоя тип явно се големее и го е яд че не го вземат на сериозно,въпреки огромният му труд над клавишите.От къде толкоз време да виси на клавиатурата и да ръси глупости не мога да разбера.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: