Чалга-киборг

March 16, 2007

Напоследък все ме питат какъв смисъл влагам в моя лаф “чалга-киборг”.
Значи, както е добре известно, аз много мразя чалга. За мен това е нещо кичозно, пошло, грозно, депресиращо, деградиращо обществото… И при никои положения не мога да го нарека музика. Еднотипни текстове, от които хората затъпяват, елементарни (понякога всъщност, не толкова) ориенталски ритми, преплетени по гаден начин с балканска музика и прочие. Често обаче, казват ми хората, че ако чалга “певиците” звучели отвратително, то въобще не изглеждали така.
И все пак, визията на типичната чалгаджийска певица е горе-долу следната: изкуствени гърди, изкуствени устни, изкуствена коса (или просто изкуствени плитки/опашчици и подобни), изкуствен цвят на изкуствената коса, изкуствен интелект (което често се подсказва от визията), неприлично количество грим (толкова, та да замязат на нещо средно между маската на Тутанкамон и самата мумия), изкуствени очи (т.е. лещи) и Бог знае още какво изкуствено по тях. Може би дори ръцете и краката им са всъщност лъскави протези. Киборги.
Е, който каквото и да ми говори… Това за мен е също толкова грозно колкото и гласовете им, “музиката”, която изпълняват, “изкуството”, което правят и “културата”, която пропагандират.
Аз харесвам естествените момичета – от онези, чиито дефекти мога да видя като ефекти. И най-важното е момичето да е красиво и без грим. А грима, уважаеми дами се слага колкото леко да подчертае вашата красота. Не се мажете така, че често имам чувството, че ако целуна една средностатистическа девойка макар и по бузата – устните ми ще залепнат за нея.
И помнете: за да разберете, дали една дама е наистина красива просто я вкарайте в банята. И ако след душ, като е измита от всичките химии по нея и е рошавичка не ви хареса – просто не я взимайте. :-)

Advertisements

6 Responses to “Чалга-киборг”

 1. Mannie Says:

  А на мен ми каза че съм ставала за чалга-киборг…

  Лъчо гаден си!

 2. luchko Says:

  Това, че Seek And Destroy в твое изпълнение не звучи добре (кхм) не значи, че ще те правиме киборг… Аз само се шегувах… :-) А и не пееш чак толкова зле… Другия път ще упражниме пак с Metallica :-)

 3. Mannie Says:

  Searchiiiiing…

  SEEK AND DESTROY!!!!!!!

  Според мен е невъзможно да не ти харесва моето пеене ..аз съм толккова добра в тази дисцииплина пък и като имам женалие да си пея една от (може би дори най най ) любимите песни .. ще си я пея пък

  SEEK AND DESTROY!!!!

  :Ppp~

 4. luchko Says:

  Най-добре е заедно като я пеем. Ненадминат тандем сме ;-)

 5. random Says:

  Тутан Камон казваш….. :)

 6. luchko Says:

  Аха :-) Не си ли приличат? :-) Същия ефект се постига с една камара фондьотен…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: