Skype

December 21, 2006

Вчера ако не да работеше както трябва, то поне стартираше. Днес, без да съм правил каквото и да било, просто се появи това.  Е… Айде сега някой да ми каже, че програмата е добра.

Защо хората са такива… овце? Windows съвсем не е добра система (една нормална съвременна система не би трябвало да е толкова уязвима и съвсем не би трябвало понятието “компютърен вирус” да съществува при нея) – хората я използват заради пропагандата. Skype съвсем не е добра програма – хората пак я използват… Заради пропагандата. Що за… Идитотщина? Що за овчедушие?!

За капак и в самия прозорец думата “skype” е написана с малка буква, което говори за грамотността на хората, които правят програмата. Мда…

Advertisements

2 Responses to “Skype”

  1. turin Says:

    Не се мъчи, опитай да убедиш близките ти хора да ползват джабер-клиент или Ekiga например. Заради едната масова истерия не си заслужава нервите :) А и сам знаеш, че ползването на Skype е компромис с принципите. И аз правя такъв периодично заради силното желание на някои приятели да ползват ICQ. Но все пак всеки компромис си има границите и рано или късно ги достига :)

  2. luchko Says:

    Да… Скоро ще пиша за свободни VoIP алтернативи на тази проклета програма. А колкото до това за компромисите… Нямаш представа колко на място дойде коментара ти… Не само по отношение на Skype.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: