Приложни изкуства

December 13, 2006

Днес около три часа правихме училищната коледна украса. Десетина човека от класа барабар с класната – тоест, художниците, елита на училището. :-Р

Беше приятно – разнасяхме стълби, ковахме пирони, опъвахме герлянди (които общо може и да имат петнадесет метра), окрасихме дори елхичка. Сложихме лампички в учителската стая… Абе, супер. Коледен дух навсякъде.

Най-приятното беше, че аз стоях от двете страни на барикадата – хем от страната на Младежкия съвет, чиято бе инициативата да се украсят всички училища, хем и от страната на украсяващите. ;-)

Единственото неприятно нещо беше вчера – когато трябваше да ходя с няколко момичета и класната за лампички, герлянди, топки (кристални, не други :-) ) и прочие… Който е ходил на пазар с жена/жени знае за какво става дума :-)

След няколко дни ще мине комисия от общината (също дело на Младежкия съвет), която ще определи кое училище е най-добре окрасено и ще го възнагради с 500 лв. Убеден съм, че ще сме ние.

И тъй като правихме украсата вечерта (от 17:30 до към малко след 20:00 часа) съм сигурен, че утре всички ще са много изненадани когато дойдат сутринта и видят окичените коридори :-)  Дано да им хареса.

Та така. Малко приложни изкуства за поразчупване на така сивите ученически делници :-)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: